Blomsterurnene…

Skrevet av KjellInge - 09 september 21  

Dette er noe som har frustrert mange - heri også hagelaget.

For ryktene fra mange hold sier det samme - at vårt lokale hagelag som i alle år har stått for planting i sentrum - er blitt kuttet ut i år som ifjor av vår nye kommune – det skulle da Narvik ta seg av selv. Og det fortelles at en bil kom utover fra Narvik og samlet alle urnene ble samlet i Ballangen sammen, og kjørte de innover til Narvik. Der ble de behørig beplantet  – for så å bli kjørt ut til Ballangen igjen og satt ut i sentrum. 

Det provoserer at "byen" tar fra oss det vi har klart oss fint med i alle år, og samtidig fratatt hagelaget en viktig oppgave i lokalsamfunnet - både initiativ, engasjement og inntekt. All kjøring må koste en hel masse - og som er unødvendig. 


Og visstnok har det samme skjedd på kirkegården i Ballangen – hvor hagelaget er blitt fratatt oppgaven med å stelle på alle legatgravene – også her kommer det folk ut fra "byen" og gjør jobben. Også her med et inntektstap for hagelaget.

Forøvrig er kirkegården et kapitel for seg selv - stort sett stelt.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fblomsterurnene%2F%27) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnytt/public_html/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2020

2021