FN-dagen for funksjonshemmede

Skrevet av KjellInge - 01 december 18  

Ballangen Handikapforbund markerer den internasjonale FN dagen for funksjonshemmende med kaffe og
kaker på røde kors huset 3. desember 2018 fra kl 12.00 til 15.00

Her vil det være mulighet for å få informasjon om Handikapforbundet, de viktige sakene som det jobbes med,
og mulighet for å bli vervet inn i lokal laget i Ballangen Handikapforbund, eller i ei landsforening.


I tillegg markeres dagen med stand på sentret i Ballangen kommune, fra kl 11.00 til 13.00.
I hovedsak vil funksjonsnedsettelse og universell utforming være temaene som tas opp på der.

Her vil også Aleris være tilstede, informere om rettigheter og søknad til BPA, og være behjelpelig til å utforme søknad, som må leveres og behandles i kommunen.

Til standen er alle aktive politikere i Ballangen kommune invitert, som er viktige personer for et lokal samfunn for oss alle. I tillegg er flere kommunalt ansatte invitert, som både kan påpeke og vurdere mangler som finnes, og bringe de frem til rette instanser, med forslag om utbedring.

Ballangen Handikapforbund har også invitert Narvik Handikapforbund til kaffe og kaker, eller treff på vår stand på sentret i Ballangen.

Ballangen Handikapforbund ønsker alle velkommen innom, både på Røde kors huset, og Ballangen senter.

Håper, og tror alle som har mottatt invitasjonen setter av tid og kommer for å få et lite innblikk i hva som jobbes med, og hvordan vårt samfunn fungerer for mange som enten besøker, eller personer som selv bor i Ballangen kommune, med funksjonsnedsettelse.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fden-internasjonale-fn-dagen-funksjonshemmende%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019