For første gang....

Skrevet av KjellInge - 14 september 21  

Igår var det valgdag. For første gang i historien ble ikke det som tidligere hette rådhuset, benyttet som sentrum for valgavviklingen - i alle år siden Ballangen ble egen kommune, har kommunehuset eller det som senere ble kalt rådhuset vært basen for valget. Men ikke denne gang - nå var det Flerbrukshallen som ble stedet - kanskje mest på grunn av at vi har en pandemi gående.

Og for første gang i historien var det bare en plass i "gamle" Ballangen at man kunne stemme - i en årrekke har også Efjord, Bøstrand og Kjeldebotn hatt sine stemmelokaler. I riktig gamle tider var det opptil 11 stemmelokaler rundt om - men det var da mobiliteten var mindre, og ikke alle steder hadde veier som kunne nyttes.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fforste-gang%2F%27) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnytt/public_html/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2020

2021