HIVE har sendt ny pressemelding

Skrevet av KjellInge - 09 juli 19  

Og fortsatt forstår vi ikke hvordan et selskap kan bruke 100 millioner kroner på oppkjøp av et annet selskap som ikke er kommet i aktivitet, ikke har inntjening og som står uten noen som helst verdier - og dernest kjøpe et stort område for 10 millioner kroner.

Og for å forstå dette, må vi bare avvente situasjonen, og se hva fremtiden vil bringe. Her er pressemeldingen:

28 juni 2019

HIVE Blockchain og Genesis Mining kunn en Oppgjør og omstart av gruvedrift i Sverige

Zug, Sveits og Vancouver, Canada - HIVE Blockchain Technologies Ltd (tsx.v: HIVE) (OTCQX: HVBTF) ( “hive”) og Genesis Mining ( “Genesis”) er glade for å kunngjøre at de har nådd en forliksavtale som positivt løser tidligere misforståelser og uenighet. Avtalen ble inngått med fokus på tiltak som bedre kommunikasjon, åpenhet og gjensidig fordelaktig samarbeid mellom Genesis og HIVE. Operasjonelt vil HIVE og Genesis starte HIVE er 20,4 megawatt ( “MW”) anlegg i Sverige med 14.000 GPU'er gruvedrift Ethereum. HIVE vil fortsette å motta 300 Petahash ( “PH”) av cloud-baserte ASIC Bitcoin mining kapasitet fra Genesis.

Timing av forliksavtalen faller sammen med bedrede økonomiske forhold i kryptovaluta økosystemet midt i en betydelig nedgang i energiprisene i Sverige og den betydelige styrkingen av digitale ressurser, inkludert Ethereum og Bitcoin. Siden HIVE er 22 april 2019 kunngjøring at dets utstyr og drift i Sverige hadde blitt sovende, Ethereum prisene har nesten doblet, Bitcoin har mer enn doblet, og strømprisene i Sverige er omtrent halvparten av kostnadene opplevde i april. Disse forholdene er forventet å ha en svært positiv innvirkning på HIVE brutto gruvedrift margin.

“Jeg er glad for at vi har vært i stand til å nå en forliksavtale som fokuserer på fred og velstand for begge selskapene og gjør det mulig for ledelsen å gå tilbake til å skape verdier for Hive aksjonærer,” sier Frank Holmes, Interim styreformann og Interim CEO i HIVE. “HIVE har en enorm portefølje av infrastrukturmidler og vi er tjent med den dramatiske oppblomstringen av cryptocurrencies sett i 2019. Vi ser frem til overgangen våre GPU gruvedrift eiendeler i Sverige og Island til vår direkte styring eller til en ny tjenesteleverandør og til vår fortsatte samarbeid med Genesis for levering av vår cloud-baserte ASIC gruvedrift kapasitet som Bitcoin og Ethereum fortsette å øke i verdi i det som har vært en volatil aktivaklasse. Den blockchain økosystemet fortsetter å utvikle seg, og det er vår oppfatning at HIVE er godt posisjonert til å spille en betydelig rolle i denne stadig skiftende teknologi. Videre denne avtalen bedre posisjoner Hive for sin neste fase som HIVE 2.0 med forbedret synlighet og kontroll over våre globale gruvevirksomhet.”

“Som en betydelig aksjonær i HIVE, er fornøyd med å ha nådd en løsning på dette problemet Genesis,” sa Marco Streng, administrerende direktør i Genesis. “Vi deler HIVE visjon om å akselerere utviklingen av blockchain sektor og ser frem til å jobbe sammen med HIVE for å øke verdien for alle aksjonærene.”

Avtalen legger utestående problemstillinger knyttet til Sverige Data Center og begge parter enige om å frigi hverandre gjensidig fra alle krav som oppstår fra master service og tilknyttede avtaler, og avslutte eventuelle rettssaker og ta ut eventuelle krav som stilles. Videre vil HIVE overta ansvaret for driften av Sverige og Island datasentre fra Genesis til seg selv eller en tredjepart, og Genesis vil gi overgangstjenester til Hive for å sikre en ryddig overgang. I tillegg vil styret gjennomgå en omstilling som vil se Marco Streng og Björn Arzt fratre som styremedlemmer i HIVE og dets datterselskaper. Som en del av avtalen, for en periode på tre år, vil Genesis ha rett til å nominere en regissør til HIVE styret forutsatt at den fortsetter å holde ikke mindre enn 10% av selskapets aksjer.

Siden begynnelsen har HIVE forfulgt og fornyet som et aksjeselskap i samsvar med forskrifter og innovasjon. Overgangen til Hive 2.0 ser HIVE forfølge en strategisk avtale med Argo Mining på jomfru mynt off-take og dens Mining-as-a-Service ( “Maas”) plattform rettet mot institusjoner, som ser fortsatt etterspørsel som følge av ny FAFT regulering vedtatt denne uken. Strukturen har også samarbeider med Amber AI, et krypto trader gir state-of-the-art maskinlæring å optimalisere gruvedrift marginer for bikube virksomhet.

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd er et vekstorientert, tsx.v-børsnoterte selskapet bygge en bro fra blockchain sektoren til tradisjonelle kapitalmarkedene. HIVE er strategisk samarbeid med Genesis Mining Ltd. å bygge neste generasjon av blockchain infrastruktur. HIVE eier state-of-the-art GPU-basert digital valuta gruvedrift ressurser på Island og Sverige, som produserer nylig preget digitale valutaer som Ethereum kontinuerlig samt cloud-baserte ASIC-basert kapasitet som produserer nylig preget digitale valutaer som Bitcoin. Sine distribusjoner gi aksjonærene eksponering mot driftsmarginer for digital valuta gruvedrift, samt en voksende portefølje av krypto-mynter.

For mer informasjon og for å registrere deg for å HIVE adresseliste, kan du gå www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonnere på HIVE YouTube-kanal .

På vegne av HIVE Blockchain Technologies Ltd.

“Frank Holmes”
interim styreformann

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fhive-har-sendt-ny-pressemelding%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2019

2020