HIVE og pressemeldinger

Skrevet av KjellInge - 24 juni 20  

23. juni 2020

 

HIVE Blockchain kunngjør vellykket installasjon av neste generasjons gruvearbeidere på Green Energy-powered Quebec Bitcoin Mining Facility
Vancouver, Canada - HIVE Blockchain Technologies Ltd. (TSX.V: HIVE) (OTCQX: HVBTF) (FSE: HBF) ("Selskapet" eller "HIVE") er glade for å kunngjøre at de har satt i drift de nylig anskaffede 1.090 Bitmain Antminer T17 + 58 Terahash per sekund (TH / s) SHA 256 gruvemaskiner på sin grønne energidrevne bitcoin-gruvedrift i Quebec.
Kombinert med de nylig installerte 750 Bitmain Antminer S17 + 73 TH / s-maskinene som er i drift på Quebec-anlegget, er HIVEs samlede hashhastighet fra dette neste generasjons gruveutstyr omtrent 118 PH / s og anslås å operere med en bruttomine på over 40 % [i] . Disse nylige investeringene er blant flere trinn som selskapet tar for å maksimere kapasiteten og effektiviteten til det 30 megawatt (MW) anlegget.

 

 

 

Nylig installert Bitcoin-gruveutstyr ved HIVEs drift i Quebec.

 

Som forberedelse til halveringen av Bitcoin-belønningen for gruvearbeidere, som skjedde i midten av mai, kjøpte HIVE i april en Bitcoin-gruvedrift i Quebec med tilgang til lav pris, fornybar strøm, 30 MW VVS og elektrisk infrastruktur som er unik for cryptocurrency gruvedrift, trippel redundanssystemer for strøm og internettforbindelse og operativt personale. HIVE har senere investert i neste generasjons gruveutstyr som kan gi positive bruttomarginalmarginer etter den nylige halveringen av Bitcoin-belønninger; neste halvering er planlagt å skje om fire år.

 

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd. er et vekstorientert, TSX.V-børsnotert selskap som bygger en bro fra blockchain-sektoren til tradisjonelle kapitalmarkeder. HIVE eier avanserte anlegg for digital valutagruving i Canada, Sverige og Island som produserer nylig myntede digitale valutaer som Bitcoin og Ethereum kontinuerlig. Våre distribusjoner gir aksjonærene eksponering for driftsmarginene for gruvedrift i digital valuta samt en voksende portefølje av kryptomynter.

For mer informasjon og for å registrere deg på HIVEs adresseliste, besøk www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonner på HIVEs YouTube-kanal .


På Behalf Of HIVE Blockchain Technologies Ltd.

“Frank Holmes”
Foreløpig leder


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078
info@hiveblockchain.com

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fhive-og-pressemeldinger%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2019

2020