KBU

Skrevet av KjellInge - 10 september 21  

Og oppropet fra Kjeldebotn Bygdeutviklingslag (KBU) har fått fylkeskommunen til å komme med et tilsvar, og at både brevet fra KBU og tilsvaret fra fylkeskommunen gis stor spalteplass i Fremover - og kanskje andre steder.

Les her og her

Det her viser hvor viktig et engasjement er fra et bygdeutviklingslag. Som enkeltperson blir du ikke hørt. I Ballangen arbeides det i disse dager med å få etablert et tilsvarende bygdeutviklingslag som kan ta tak i saker som berører bygda Ballangen, som kan sende henvendelser til rette vedkommende om ting man ønsker forandring på eller gjort på en annen måte.

Oppfordringen om et bygdeutviklingslag kommer fra Narvik kommunestyre. I Ballangen regner vi med å ha et slikt lag på plass mot slutten av september med et midlertidig styre inntil et større årsmøte blir avviklet.

Vi håper at flest mulig blir med i dette viktige arbeidet, det er plass for mange til å gjøre dugnad.
Følg med, følg med


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fkbu%2F%27) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnytt/public_html/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2020

2021