Lurer stadig på når de er igang...

Skrevet av KjellInge - 14 maj 19  

Plutselig så vi en anleggsbil tilhørende Rolf B Jørgensen stående i Ballangen. Sist vi tok bilde av en slik, sto den borte på Fornes ved veien til Arnesfjellet, og dengang tenkte vi at nå er de igang. Men nei, den var bare på inspeksjon. 
Og nå så vi en tilsvarende anleggsbil fra firmaet i Ballangen - men denne tilhørte firmaets drift i Kjøpsvik.

Vi fikk opplyst at nei, det var ikke noe bevegelse omkring driften i Ballangen og på Arnesfjellet. Slik sjaføren på anleggsbilen forsto saken, sto det fortsatt på tillatelser, muligens både fra kommunen og fra Bergverket. Slik han
forsto var firmaet Rolf B Jørgensen pålagt å rydde opp gamle "synder" på fjellet før de kunne få tillatelser, og det
gjorde saken uaktuell.

Det var ifjor vår at firmaet hadde et par mann for å klargjøre transportbandet ned fra fjellet, og når det var kommet iorden, stoppet det hele opp.

Her må både ordfører og kommunen på banen for å "rydde" opp slik at firmaet kan komme igang med drift som planlagt - det vil være kjærkomne arbeidsplasser for bygda - og de bør komme før kommunesammenslåingen er et faktum.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Flurer-stadig-pa-nar-de-er-igang%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019