Møteplass for eldre og seniorer

Skrevet av KjellInge - 11 april 19  

Ei initiativgruppe har bestemt oppstartdato til fredag 26. april kl. 12.00 på RødeKors-huset her i sentrum – som både er sentralt, lett å komme til, lett å komme inn iog med en stor parkeringsplass rundt. Inne er alt som trenges, et flott møtelokale og et velutstyrt kjøkken til disposisjon.

Les oppslaget i Balnytt 6. mars her

På første møte skal man forsøke å stake ut veien videre, bli enige om noen retningslinjer, først og fremst på hvilke dager, datoer og tidspunkt møtene skal avholdes på, og hvor ofte. Tiltaket betraktes som en frivillig sammenkomst hvor alle har ansvar for å få dette til, alt fra opplåsing og stenging av lokalet, bordplassering, rydding og vask – og ikke minst koking av kaffe samt noe å bite i.

Hvilken rolle «møteplassen» skal ha utover det sosiale med en kaffeskvett osv, blir det opp til møtet å diskutere seg frem til. Men alle kan bidra til å gi møtet innhold, f.eks foreslå og få tak i foredragsholdere, be sentrale personer  som vet mer om å orientere om viktige ting for eldre (fornying av sertifikat, transporttilskudd for eldre, banktjenester, folkehelsen, hjelpemiddelsentralen, kommunens eldrepolitikk, søknader om eldreboliger, digitale hjelpemidler osv. osv)

Så da sees alle eldre og seniorer til den nye møteplassen, fredag 26. april kl. 12.00, på Røde Kors-huset- med godt humør.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fmoteplass-eldre-og-seniorer%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019