Møteplass for kreftrammede

Skrevet av KjellInge - 10 april 19  

Dette skriver Anniken Arntzen i en epost til Balnytt:

MØTEPLASS FOR KREFTRAMMEDE, 8. april 2019

Da har vi gjennomført første møteplass for kreftrammede. 11 personer kom, kvinner og menn i spredt alder. Alle presenterte seg selv ut fra hva den enkelte ønsket å dele med gruppa, og jeg fikk presentert min jobb som kreftsykepleier.  Det var en interessant og lærerik opplevelse. De som kom fikk si noe om hva de ønsker av denne møteplassen fremover. Det kom frem forslag på ulike tema som fokus, samt å møtes ute til felles grilling. Det var stor enighet om at det nok er flere i Ballangen som kunne hatt behov for denne møteplassen, og vi tror «jungeltelegrafen» kan bidra til at flere kommer på neste sammenkomst. Det var også enighet om at hvis noen ønsker å ta med seg en nær pårørende så er de også velkommen til å delta!

Neste møteplass planlegges til 6. mai, med forbehold om endring av dato pga evt bidragsytere med spesielle tema. Annonsering blir gjort på BalNytt, i avisa Fremover, oppslag på butikker i Ballangen samt i ulike sosiale medier.

Personlig er jeg veldig fornøyd med oppmøte


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fmoteplass-kreftrammede%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019