Møteplassen

Skrevet av KjellInge - 23 maj 19  

Vi prøver på nytt å lage et møtested for de som er seniorer og eldre i bygda vår. Dette møte kaller vi nå bare for Møteplassen, og intensjonen er å kunne møtes noen timer den andre tirsdag i hver måned. Og møtestedet er lagt til RødeKors-huset i sentrum som er lett tilgjengelig og som har alt for et vellykket møte.

Tanken bak er et møtested hvor godt voksne som seniorer og eldre kan møtes over en kopp kaffe, og ta opp spørsmål og tanker som angår denne gruppen, eller høre på et foredrag – som denne gang er Friskliv på resept som fysioterapeut og leder av Frisklivssentralen Ingrid Nystad skal holde.

Vi vet at vi er mange i Ballangen som er seniorer, trygdede og eldre, og i dagens verden er det ofte slik at når man lar seg pensjonere, har man enda både 20 og 30 år igjen. Og det er ønskelig å definere denne store gruppen som en ressurs i samfunnet som både kan brukes og som bør gis anledning å vise det – og ikke det negative som eldrebølgen bærer preg av.

Å definere seg som eldre er kanskje stigmatiserende for enkelte. Derfor kaller vi sammen-komsten bare for Møteplassen, og den er for alle fra 60 år og oppover – alle som vil være med å definere seg som en ressurs i samfunnet, og som sammen med likesinnede kan være med å løfte gruppen.

Så møt opp 11. juni kl. 12.00, hør på foredraget om Friskliv, og ta del i debatten om det videre arbeid med Møteplassen. Noe godt til kaffen gjør seg, og det kan du godt ta med deg

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fmoteplassen%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019