Ny pressemelding fra HIVE

Skrevet av KjellInge - 13 maj 19  

May 13, 2019

HIVE Blockchain lanserer strategisk partnerskap and Share avtale med Argo Blockchain

Zug, Sveits og Vancouver, Canada - HIVE Blockchain Technologies Ltd (tsx.v: HIVE) (OTCQX: HVBTF) ( “Selskapet” eller “hive”) er glad for å kunngjøre at det har inngått en ikke-bindende intensjonsavtale og hoder av vilkårene og en andel bytteavtale med Argo Blockchain PLC (LSE: ARB) ( “Argo”) for å utforske et forslag til strategisk partnerskap for å skape verdens største business-to-business gruvedrift tjenesteleverandør rettet mot store foretak og institusjonelle kunder. Den foreslåtte strategiske partnerskapet vil gjøre alle gruvearbeidere å dra nytte av kombinasjonen av de to gruppenes eksisterende gruvedrift kapasitet, inkludert en del av HIVE motstykke gruve kapasitet på 45 megawatt ( ‘MW’) og 10.5MW kapasitet Argo og presenterer en betydelig mulighet til å betjene strategisk institusjonelle kunder som krever Mining-as-a-service (Maas) infrastruktur til minejomfruelige mynter fra trygge jurisdiksjoner som Nord-Amerika og Europa.

“Vi er begeistret for denne strategiske partnerskap og vår analyse viser at Argo er betydelig undervurdert,” sa Frank Holmes, Interim styreleder og konstituert konsernsjef. “De har en sunn kontantbeholdning med mer enn £ 16 millioner, som 31. desember 2018, og siden da Argo har utplassert noen av de mest effektive ASIC chips å utvide Bitcoin operasjoner mens cryptocurrencies fortsette å rebound fra lows sett i begynnelsen av 2019. etter vårt syn er det krypto markedet klar for en gruve løsning fokusert på bedriftskunder som krever ansvarlighet og åpenhet. Vår kombinasjon av skalaen, programvare og lagene vil være transformativ i dette voksende markedet.”

“Denne avtalen er strategisk riktig og demonstrerer den iboende verdien av vår virksomhet, vår visjon og eksisterende investeringer,” lagt Jonathan Bixby, arbeidende styreformann i Argo. “Alliansen er transformativ for Argo og vil levere langsiktige og bærekraftige fiat-baserte inntektsstrømmer.”

Denne foreslåtte strategiske partnerskapet vil utnytte styrken i Argo kanadiske infrastruktur inkludert programvare, kapasitet, team, konkurransedyktige strømpriser i Quebec og hardware kostnader og HIVE industriproduksjonskapasitet på Island og Sverige, sine eiendeler som ligger i Norge, og HIVE dype erfaring og kompetanse i kryptovaluta gruvedrift og blockchain økosystem.

Som en del av avtalen, er HIVE og Argo vurderer en aksje bytteordning, der Argo vil motta ca 5% av HIVE utestående aksjekapital i bytte for omtrent 15% av Argo utestående aksjekapital. Transaksjonen innebærer ingen utbetalinger av hver side, og er ventet å lukke på 30 mai 2019 i henhold til blant andre vanlige forhold, forhandling og gjennomføring av forpliktende avtaler, begge parter fulltilfredsstillende due diligence, innhenting av sine respektive styrets godkjenning og for å fullføre en uavhengig ekstern verdivurdering av HIVE.

Om Argo Blockchain PLC

Argo Blockchain plc er en global datasenter forvaltningsvirksomhet som gir en fleksibel plattform for utvinning av ledende cryptocurrencies. Argo har hovedkontor i London, UK og opererer state-of-the art datasentre i Quebec, Canada. Selskapets aksjer er notert på hovedmarkedet i London Stock Exchange under ticker: ARB

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd er et vekstorientert, tsx.v-børsnoterte selskapet bygge en bro fra blockchain sektoren til tradisjonelle kapitalmarkedene. HIVE er strategisk samarbeid med Genesis Mining Ltd. å bygge neste generasjon av blockchain infrastruktur. HIVE eier state-of-the-art GPU-basert digital valuta gruveanlegg i Island og Sverige, som produserer nylig preget digitale valutaer som Ethereum kontinuerlig samt cloud-baserte ASIC-basert kapasitet som produserer nylig preget digitale valutaer som Bitcoin. Våre distribusjoner gi aksjonærene eksponering mot driftsmarginer for digital valuta gruvedrift, samt en voksende portefølje av krypto-mynter.

For mer informasjon og for å registrere deg for å HIVE adresseliste, kan du gå www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonnere på HIVE YouTube-kanal .

På vegne av HIVE Blockchain Technologies Ltd.
“Frank Holmes”
Interim styreformann

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fny-pressemelding-fra-hive3%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019