Offisiel åpning......

Skrevet av KjellInge - 09 september 20  

Det var duket til ettermiddagskaffe med offisiell åpning av gapahuken som ble ført opp og tatt i bruk i slutten av juni iår. Tilstede var representant fra Statsskog og Fjelltjenesten samt lokale ledere i Ballangen Turlag.

Etter at Ballangen Turlag begynte å snakke om gapahuk her, kom Statsskog dem imøte med å gi en komplett gapahuk, den som står her, som gave, og et dugnadsgjeng satte den opp på forsommeren.

Det ble også gitt en orientering fra turlaget om deres aktivitet de senere år, og om planer videre. I gapahuken vil det bli hengt opp endel informasjon om dette - både bilder og kart.

Gapahuken på Brattåsen er det mest besøkte tursted i hele den gamle kommunen.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Foffisiel-apning%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2019

2020