Og no er skiltet oppe igjen på toppen – og det samme er legekontoret

Skrevet av KjellInge - 12 april 19  

For mens vi i en årrekke i Ballangen har slitt med legedekningen og at få vil søke seg til kontorene i Ballangen, er strømmen nå snudd.
Enhetsleder Andre Kimsaas kan fortelle om en helt ny hverdag i tiden fremover, og dette vil han gjerne gjøre kjent blant befolkningen i Ballangen. For Ballangen går fra å være et av de dårligste legekontor i regionen bemannings-messig, til å kunne bli et av de beste.

I dag er det 3 leger på plass, og fra 27. mai kommer ytterligere en lege som har vært tilsatt tidligere ved Narvik sykehus. I tillegg er det turnuskandidater som kommer med jevne mellomrom. Og med det er legekontoret i Ballangen høyst oppegående, og kanskje det beste i hele Ofotregionen. I tillegg har Ballangen nå også fått en kommuneoverlege sammen med Tysfjord og Narvik.

Alt dette tror Kimsaas har en sammenheng med bedre tilrettelegging av tjenesten med bedre levekår og vakter for legene. Og det kommer oss alle ballangsværinger til gode.

Og nå bør de ballangsværinger som har lege utenfor kommunen, også kjenne sin besøkelsestid, alle er hjertelig velkommen tilbake..


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fog-no-er-skiltet-oppe-igjen-pa-toppen-og-det-samme-er-legekontoret%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019