Plutselig så vi skiltet på Ballangen skole

Skrevet av KjellInge - 15 maj 19  

Det var på en tur rundt Finjorda at vi ble klar over skiltet på nyskolen – ikke akkurat et skilt som er synlig fra E6 eller fra så mange andre plasser. For det er hengt opp på «nersiden» av skolebygningen, der hvor lærere parkerer sine biler – på veistubben som er merket «Gjennomkjøring forbudt»

Kanskje man kan tenke seg også en annen plass å sette opp et lignende skilt som er synlig for alle. 

Men nå skal det jo skje en større oppgradering av uteområdet og aktivitetsområdet til skolen - det bestemte kommunestyret i sitt siste møte med å bevilge kr. 250.000 til dette. Arbeidet starter i løpet av sommeren mens skolen har ferie - og da kan man kanskje også se om skiltingen til skolen kan suppleres.

Det blir sikkert gøy for alle skolebarna å finne en ny skolegård når de møter opp til høsten.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fplutselig-sa-vi-skiltet-pa-ballangen-skole%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2019

2020