Pressemelding 10. mai fra HIVE

Skrevet av KjellInge - 11 maj 19  

Vi gjengir denne i google-oversettelse - så får den enkelte lese og ta stilling til saken:

May 10, 2019

HIVE Blockchain kunngjør datoen for generalforsamlingen, og avviser Genesis Mining møte rekvisisjon

Zug, Sveits og Vancouver, Canada - HIVE Blockchain Technologies Ltd (tsx.v: HIVE) (OTCQX: HVBTF) ( “Selskapet” eller “hive”) annonserer at det vil holde sin årlige generalforsamling i selskapets aksjonærer (den “Møte”) på den 12 november 2019.

Selskapet kunngjør også at etter nøye gjennomgang har avvist den påståtte møtet rekvisisjon (det “rekvisisjon”) innsendt av Genesis Mining Ltd ( “Genesis”) på den 19 april 2019 for å være ugyldig. Rekvisisjonen er ugyldig da den ikke klarte å overholde juridiske krav som gjelder for en generalforsamling rekvisisjon. Videre, som beskrevet i selskapets pressemeldingen datert 22.4.2019, er den primære hensikten med Requisition er å bøte på en personlig klage mot Selskapet som knytter seg til den formelle merke til at selskapet gitt til Genesis på 02.04.2019 angående visse vesentlige brudd av Genesis av master tjeneste avtale ( “MSA”) mellom selskapet og Genesis, en klar overtredelse av selskapsloven Business (British Columbia).

“HIVE er fornøyd med at denne siste uheldig kapittel med Genesis er bak oss,” sier Frank Holmes, Interim styreformann og Interim CEO i HIVE. “Vi er fokusert på å kjøre aksjonærverdier og løse eventuelle forskjeller med Genesis i god tro til fordel for alle Hive aksjonærer.”

Selskapet har engasjert Norton Rose Fulbright Canada LLP som sin spesielle juridiske rådgiver.

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd er et vekstorientert, tsx.v-børsnoterte selskapet bygge en bro fra blockchain sektoren til tradisjonelle kapitalmarkedene. HIVE er strategisk samarbeid med Genesis Mining Ltd. å bygge neste generasjon av blockchain infrastruktur. HIVE eier state-of-the-art GPU-basert digital valuta gruveanlegg i Island og Sverige, som produserer nylig preget digitale valutaer som Ethereum kontinuerlig samt cloud-baserte ASIC-basert kapasitet som produserer nylig preget digitale valutaer som Bitcoin. Våre distribusjoner gi aksjonærene eksponering mot driftsmarginer for digital valuta gruvedrift, samt en voksende portefølje av krypto-mynter.

For mer informasjon og for å registrere deg for å HIVE adresseliste, kan du gå www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonnere på HIVE YouTube-kanal .

På vegne av HIVE Blockchain Technologies Ltd
Frank Holmes
Interim styreformann

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fpressemelding-10-mai-fra-hive%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019