Pressemelding nyttårsaften fra HIVE

Skrevet av KjellInge - 02 januar 19  

Godt nyttår til alle lesere av Balnytt.no

Vi åpner med en pressemelidng som ble sendt oss 31. desember 2018 fra HIVE - den følger slik den fremkommer med en Google-oversettelse:

31 desember 2018

HIVE Gir oppdatering på Kolos Norge AS Midt Regulatory Forslag fra norske regjering Zug, Sveits og Vancouver, Canada - Blant de siste regulatoriske endringer foreslått av norske Stortinget, HIVE Blockchain Technologies Ltd (tsx.v: HIVE) (OTC: HVBTF) ( “Selskapet” eller “hive”) er å gi en oppdatering aksjonærer og gjeldseierne angående selskapets Kolos Norge AS ( “Kolos”) aktiva plassert i Norge. I begynnelsen av desember 2018 godkjente norske Stortinget en lovgivende lovforslag som kryptovaluta gruvearbeidere vil ikke lenger være gjenstand for skattelettelser på strømforbruket i samme takt som andre kraftkrevende industri. Denne endringen, som er inkludert i statsbudsjettet for 2019, er ventet å tre i kraft mars 2019.

HIVE er dypt skuffet og frustrert av de foreslåtte endringene i regjeringen rammebetingelser uten diskusjon, konsultasjon eller dialog med næringen. Selskapet mener at slike endringer representerer en betydelig hindring for å tiltrekke langsiktig utenlandske investeringer til regionen og skaper usikkerhet for andre globale investorer. Det er selskapets oppfatning at slike endringer utgjør en risiko, ikke bare for kryptovaluta gruvearbeidere, men for alle energikrevende industri som vurderer langsiktige investeringer som politiske krefter synes villige til ensidig å foreslå endringer i fastsatte rammer som har tiltrukket investeringer til regionen. Dette er spesielt gjelder med hensyn til utviklingen av datasentre som krever langsiktig investering, et alternativ som før de foreslåtte endringene i strømutgifter syntes å være en potensielt attraktiv bruk for Kolos eiendel. Som et resultat av plutselige og uventede offentlige tiltak, er HIVE foretar en vurdering av virkningen av kommende lovendringer på business case i Norge anlegget og for å bestemme økonomien i datasenteret. Fra et første estimat HIVE forutsetter en avgjørende innvirkning på økonomi og må reagere på norske regjeringens nylige endringer i lovene som effekt prosjektet i fellesskap av Ballangen, Norge.

“Jeg er ekstremt skuffet over de foreslåtte endringene i regelverket i Norge.” Sier Frank Holmes, Interim styreformann. “Etter mitt syn, ensidige beslutninger av regjeringer uten industri konsultasjon og diskusjon representerer en betydelig risiko for stabilitet og langsiktige investeringsbeslutninger. Min erfaring som en global Chief Investment Officer er at regulatorisk usikkerhet er en betydelig hindring for å tiltrekke langsiktig utenlandsk kapital og regjeringer som uventet flytte målstengene skape et ugunstig investering miljø. Disse plutselige regulatoriske endringer har tvunget oss til å revurdere verdien av vår ressurs i Norge, som før den foreslåtte endringen representerte en attraktiv grønn-feltet muligheten til å utvikle datasentre for å tjene det globale teknologimiljøet samt potensial til å oppføre kryptovaluta gruvedrift infrastruktur gitt tilgang til mer enn 1.000 megawatt strøm på eiendommen. Vi har allerede kommunisert forslag til endringer i gjeldseierne på grunn av den foreslåtte økningen i kraftkostnader i regionen. HIVE vil vurdere levedyktigheten til vår tilstedeværelse i Norge som cash management er fortsatt en prioritet som vi anser for å være i de beste interessene til Hive aksjonærer.”

20. desember 2018, i et brev sendt til gjeldseierne i forbindelse med Kolos oppkjøpet har selskapet foreslått endringer i Låneavtalen. På denne tiden har selskapet foreslått å utvide løpetiden på det konvertible lånet på NOR 20885000, ca US $ 2,4 millioner etter ett år som Ledelsen vurderer virkningen at det norske Stortinget forslag til endringer kan ha på fremtidige utbyggingsplaner og på verdien av HIVE eneste norsk eiendel. Selskapet er forpliktet til å samarbeide med kreditorene for å komme frem til en avtale som er til beste for alle Hive interessenter. Selskapet har til hensikt å fullføre sin vurdering av skader påført av endringen i retningslinjene på verdien av eiendeler før utgangen av regnskapsåret slutt på den 31 mars 2019.

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd er et vekstorientert, tsx.v-børsnoterte selskapet bygge en bro fra blockchain sektoren til tradisjonelle kapitalmarkedene. HIVE er strategisk samarbeid med Genesis Mining Ltd. å bygge neste generasjon av blockchain infrastruktur. HIVE eier state-of-the-art GPU-basert digital valuta gruveanlegg i Island og Sverige, som produserer nylig preget digitale valutaer som Ethereum kontinuerlig samt cloud-baserte ASIC-basert kapasitet som produserer nylig preget digitale valutaer som Bitcoin. Våre distribusjoner gi aksjonærene eksponering mot driftsmarginer for digital valuta gruvedrift, samt en voksende portefølje av krypto-mynter.

For mer informasjon og for å registrere deg for å HIVE adresseliste, kan du gå www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonnere på HIVE YouTube-kanal .

På vegne av HIVE Blockchain Technologies Ltd.

“Frank Holmes”
Interim styreformann

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fpressemelding-nyttarsaften-fra-hive%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019