Skuffet HIVE

Skrevet av KjellInge - 08 januar 19  

Her er noe det Fremover.no skriver i sin nettavis ut fra det de har funnet på HIVE's hjemmeside:

"Dypt skuffet HIVE vil vurdere fremtiden i Ballangen"

«HIVE er dypt skuffet og frustrert over de foreslåtte endringene i regjeringens rammevilkår uten diskusjon, konsultasjon eller dialog med næringen".

"HIVE tolker det som har skjedd som at «politiske krefter synes villige til ensidig å foreslå endringer i etablerte ordninger og som har tiltrukket investeringer til regionen. Dette gjelder spesielt med hensyn til utvikling av datasentre som krever langsiktig investering.».

"Selskapet uttaler at det nå må vurdere virkningen av den politiske beslutningen, og antar at den vil ha en avgjørende betydning for økonomien for det planlagte prosjektet i Ballangen."

"Selskapet HIVE Technology, som har planlagt å etablere seg i Ballangen, fyrer av en verbal breiside mot Norges endring av elavgiften for utvinning av kryptovaluta."

 

Du kan lese hele artikkelen på Fremover.no 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fskuffet-hive%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019