Tildelingen....

Skrevet av KjellInge - 19 februar 21  

Ja, det kan synes så når du blir gammel og syk, og trenger institusjonsplass bl.a.

Som egen kommune ble alle avgjørelser om plassering på institusjon, jeg omsorgsboliger og eldreboliger av eldre og syke i Ballangen foretatt av lokale myndigheter ut fra hva som var ledig i Ballangen.
Nå som tildelingsmyndigheten er flyttet til Narvik sentrum, kan tildeler om plass skje rundt på institusjoner rundt om i hele den store kommunen, din at pasienter tilhørende Kjøpsvik kan bli plassert i Ballangen, og man har hørt om pasienter fra Bjerkvik også til Ballangen. Og tilsvarende motsatt.

Vi er kjent fra avisene om den demente damen fra Kjøpsvik som ble plassert i Ballangen, og ektemakens lange kjøreturer for å besøke henne. Og slike tilfeller kan det bli flere av. 

Er det slik det skal være?

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Ftildelingskontoret%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2020

2021