Ny pressemelding fra HIVE

Skrevet av KjellInge - 13 april 19  

Denne pressemeldingen er datert 11. april, og inneholder intet interessant for oss å lese. Og den gjengis her i sin helhet slik den forekommer i google-oversettelse:

----

11 april 2019

HIVE Blockchain kunngjør Endring av revisor

Zug, Sveits og Vancouver, Canada - HIVE Blockchain Technologies Ltd (tsx.v: HIVE) (OTCQX: HVBTF) ( “Selskapet” eller “hive”) annonserer at de har endret sine revisorer fra Grant Thornton LLP ( “Tidligere revisor “) til Davidson & Company LLP (‘etterfølger revisor’). Den tidligere revisor trakk seg som revisor for selskapet effektive 5 april 2019 og styret i selskapet utnevnt etterfølger revisor som selskapets revisor effektiv den 10 april 2019, frem til neste ordinære generalforsamling i selskapet.

“Vi ønsker å takke Grant Thornton LLP for deres veiledning og kompetanse, og vi er glade for å kunngjøre at Davidson & Company LLP, som har spesifikk kompetanse i blockchain og kryptovaluta, vil være en viktig del av den neste fasen av HIVE vekst”, sier Frank Holmes, Interim styreleder og konstituert konsernsjef.

Det var ingen reservasjoner i det tidligere revisors revisjonsrapporter for den aktuelle perioden, er det regnskapsåret som endte 31. mars 2018 og en periode etter den siste avsluttede regnskapsåret som en revisjonsrapport ble utgitt, og forut for oppsigelsen av tidligere revisor . I samsvar med National Instrument 51-102 - Kontinuerlig opplysningsplikt ( “NI 51-102”), har selskapet levert en endring av revisor Notice ( “Notice”) på Sedar sammen med brev fra både tidligere revisor og etterfølger revisor med hver lette bekrefter avtale med uttalelsene i innkallingen, som er aktuelt. Det var ingen rapporteringspliktige hendelser som definert i NI 51-102 mellom tidligere revisor og selskapet.

Om HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd er et vekstorientert, tsx.v-børsnoterte selskapet bygge en bro fra blockchain sektoren til tradisjonelle kapitalmarkedene. HIVE er strategisk samarbeid med Genesis Mining Ltd. å bygge neste generasjon av blockchain infrastruktur. HIVE eier state-of-the-art GPU-basert digital valuta gruveanlegg i Island og Sverige.

For mer informasjon og for å registrere deg for å HIVE adresseliste, kan du gå www.HIVEblockchain.com . Følg @HIVEblockchain på Twitter og abonnere på HIVE YouTube-kanal .

På vegne av HIVE Blockchain Technologies Ltd.

“Frank Holmes”
Interim styreformann

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Frank Holmes
Tlf: (604) 664-1078


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Fpolitikk-test%2Fny-pressemelding-fra-hive%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2018

2019