Ballangen Camping Cup 2017

Skrevet av Ballangenfotballklubb - 22 august 17  

For 25. gang ble Ballangen camping cup sist helg arrangert på vårt flotte stadion.
74 lag - derav hele 10 lag fra Ballangen deltok. Det gledelige for klubben vår er at vi kunne stille egne jentelag i 8 og 10 års klassen, noe som lover godt for fremtidens fotballjenter.
 
Vi i turneringsstyret er imponert over at klubben har såpass mange ildsjeler som står på for at turneringen skal bli best mulig. Ett titalls personer har jobbet tidlig å seint med å klargjøre stadion og klubbhus. I tillegg er det ganske mye jobb med å sette opp vaktlister, dommerkort, kampoppsett og klargjøre for servering. Men når vi vet at all jobben kommer våre spillere til gode, så gjør det jo ingenting. Turneringen gir en kjærkommen inntekt til klubben for å dekke utstyr, halleie, strøm, forsikring og vedlikehold av baneanlegget.
 
Den gleden vi ser hos spillere, foreldre, foresatte og publikum gir oss energi til å fortsette.
 
Vi skal nå ta oss en pause fra turneringsstyret, før vi rundt juletider starter planleggingen for neste års camping cup. 
 
Mvh
Turneringsstyret i Ballangen camping cup. 
 
Følg klubben på www.ballangenfotballklubb.no og på Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27http%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Fsport-test%2Fballangen-camping-cup-20171%2F%27): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnugbs/public_html/balnytt/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2019

2020