OFOT-Svømmen 2015

Skrevet av SiljeWikdahl - 22 januar 15  

Ballangen Svømmeklubb ble med et nødskrik stiftet våren 2013. Samme høst startet våre da nyutdannede instruktører opp med svømmekurs og svømmetrening for barn i alderen 6 år og oppover. De eldste svømmerne i klubben som har drevet med svømmetrening siden høsten 2013, har nå kommet så langt at de allerede har deltatt på noen stevner. OFOT-svømmen 2015 i Bjerkvik ble for klubben det 3. rekruttstevnet i rekken. Samtlige deltagere fra Ballangen Svømmeklubb presterte sitt aller beste og tok imponerende nok samlet med seg hele 9 medaljer hjem. Treningsgruppen er nå svært engasjert og motivert for å jobbe enda hardere fram mot neste stevne. 

Dessverre er klubben meget svakt stilt hva gjelder engasjerte voksne. Både i styreverv og som instruktører og trenere. Pr. dags dato er det 5 voksne fordelt på et styre som i utgangspunktet skal bestå av 9 og en instruktørgruppe som burde bestå av minimum 5 faste instruktører fordelt på svømmetrening for de eldste og svømmekurs for de yngste.
Slik som situasjonen er nå sliter klubben med å tilby oppstart av svømmekurs som i utgangspunktet var fastsatt til 3. februar. Klubben står realistisk sett i fare for å bli oppløst hvis det ikke er satt sammen et fullverdig styre etter endt årsmøte den 17. februar.

Håpet er nå at tilbudet har blitt så uunværlig at flere ønsker å engasjere seg slik at Ballangen Svømmeklubb og dens tilbud kan bestå.

Ønsker du å være med å bygge videre på tilbudet til Ballangen Svømmeklubb? 
Da kan du ta kontakt med Svømmeskoleansvarlig på email: svommeskolen.ballangen@gmail.com eller tlf: 92 69 48 75,
eller leder i valgkomiteen Monika Lindahl på tlf: 90 15 23 19.  


 

Tags

Arkiv

2019

2020