SVØM LANGT 2015 - RHODOS

Skrevet av SiljeWikdahl - 13 januar 15  


Om kampanjen

 «SVØM LANGT» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje som har foregått hvert år, i perioden 1. januar – 31. mars. Kampanjen skifter navn hvert år avhengig av hvilket reisemål hovedpremien har. I år går turen til RHODOS.

 
Kampanjen har gått siden 1997 og har blitt en av Norges Svømmeforbunds tradisjonsrike varemerker.

 Svømming er en av de mer populære aktivitetene innenfor mosjon og trening og NSF ønsker å styrke svømming som mosjonsaktivitet. NSF mener det er avgjørende å tilby motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uavhengig om de er medlem av NSF eller ikke. ”Svøm langt kampanjen” er sentralt i Norges Svømmeforbunds strategi for å synliggjøre og legge til rette svømming og trening i vann, noe som er et viktig bidrag i det nasjonale og lokale folkehelsearbeidet.

 Hovedmålet med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme 10.000 meter (funksjonshemmede 5000 meter) i kampanjeperioden, og flest mulig barn (under 14år) til å svømme 2.500 meter (funksjonshemmede 1500).

 

Registrering

 For å registrere deg som deltager er alt du trenger å gjøre å fylle ut registreringskort i svømmehallen eller gå inn på www.svomlangt.no og opprette en bruker der.

 

Premier

Man må klare kravene for å være med i trekningen av premiene. Hovedpremien for voksne er en reise for to personer til årets destinajson - RHODOS. Hovedpremien for barna er i år et ukesopphold for hele familien. Reisen og opphold er sponset av Apollo Reiser.

Barn som klarer kravet på 2500 meter er med i trekningen av hovedpremien. Funksjonshemmede barn svømmer 1500 meter. Alle barn som klarer kravet om antall meter får utdelt diplom. Diplomene deles ut i svømmehallen.

 

I tillegg til premier gitt av NSF vil vi i Ballangen svømmehall premiere god innsats.
De som har svømt flest ganger/flest meter i slutten av hver måned er med i trekningen av et gratis klippekort på 10 klipp. Dette gjelder både voksne og barn.

 Andre premier er gavekort på weekend-opphold sponset av Thon Hotels.

Informasjon om premiene finner man på www.svomlangt.no.

 

Åpningstider

Ballangen Svømmehall har åpningstider fra mandag til fredag kl 15:00 - 19:30 (20:00)
Hver torsdag er det voksensvømming fra 18:00 - 19:30 (20:00). Aldersgrense 18 år.
Ring oss gjerne på tlf 769 29 197 eller følg oss på facebook: Ballangen Svømmehall 

Så, hva venter du på? Kom og svøm - du også Wink

Tags

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Arkiv

2019

2020