Siste dag i mai.....

Skrevet av KjellInge - 31 maj 21  

Vi har tidligere kommentert at det ikke lenger flagges i sin alminnelighet fra det gamle rådhus i bygda. Nå skjer det bare på 17. mai. Tilsvarende er tradisjonen med flagg også avsluttet ved sykehjem og skoler - det til tross for at offentlige flaggdager er et lovpålegg.

På de private tun rundt om har vi sett at mange flaggstenger iår har blitt stående nakne - uten flagg.  Og det er litt synd. Derfor viser vi idag noen eksempel hvordan noen beboere har løst saken - med en vimpel i rødt, hvitt og blått. Den omfattes ikke av flaggreglene om opp og ned til faste tider, men kan henge oppe hele døgnet.

Og det gjør seg - og blir derfor en oppfordring til andre som har flaggstenger; heng opp en vimpel.
Anmodningen går også til Narvik kommune for stanga utenfor det tidligere rådhus - kanskje en kommunevimpel.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/fql?q=SELECT%20like_count%2C%20share_count%2C%20total_count%20FROM%20link_stat%20WHERE%20url%3D%27https%3A%2F%2Fbalnytt.no%2Findex.php%2Fnyhetskategorier%2Flokale-nyheter-test%2Fsiste-dag-i-mai%2F%27) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/balnytt/public_html/packages/d3_social_sharing/blocks/d3_social_sharing/controller.php on line 68

Hva mener du?

Du skal være logget ind for at skrive et svar. Login »

Tags

Arkiv

2020

2021